Πολιτισμός

Επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζειμς Μποντ

Μετά από χρόνια φημολογίας και σεναρίων, η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ και του Ντάνι Μπόιλ στη σκηνοθεσία είναι γεγονός.
Οι ανακοινώσεις έγιναν και επιτέλους θέτουν την αφετηρία για το επόμενο βήμα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018, με την ταινία να κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 25 Οκτωβρίου 2019 και στις ΗΠΑ ένα δεκαπενθήμερο αργότερα.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ντάνι Μπόιλ θα σκηνοθετήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στην πέμπτη του ενσάρκωση του Τζέιμς Μποντ» δήλωσαν οι θεματοφύλακες των ταινιών την Παρασκευή.
Θα είναι η πέμπτη φορά που ο Κρεγκ θα υποδυθεί τον γοητευτικό πράκτορα με την ήρεμη ομιλία και την προτίμησή του στο martini.
Το σενάριο της ταινίας της οποίας ο τίτλος δεν είναι ακόμη γνωστός υπογράφει ο Βρετανός Τζον Χοντζ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ντάνι Μπόιλ στην ταινία Trainspotting.
Επίσης φημολογείται ότι στο φιλμ αυτό επιστρέφουν οι Μπεν Γουίσο και Ναόμι Χάρις. Πολλοί περίμεναν πάντως την ανακοίνωση για να θυμηθούν και σκωπτικά να σχολιάσουν τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έχει κάνει ο Κρεγκ τα τελευταία χρόνια.
Μεταξύ άλλων έχει πει πως προτιμά να κάψεις τις φλέβες του παρά να υποδυθεί ξανά τον 007. Αυτό είχε πυροδοτήσει σειρά φημολογίας για τον αντικαταστάτη του με αποτέλεσμα να ακούγονται καμιά δεκαριά ονόματα, αλλά τελικά κανείς δεν τερμάτισε στην κούρσα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close