Πρόκειται για μία προσπάθεια ενημέρωσης των γονιών πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική αφού περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν στο κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να ακούσουν τους ομιλητές.

Τέτοιες εκδηλώσεις και δράσεις είναι πολύ σημαντικές για την κοινωνία και τους γονείς και πιστεύουμε ότι τα αθλητικά σωματεία, ως αποδέχτες νέων ψυχών, πρέπει να πλησιάζουν την κοινωνία και να διοργανώνουν τέτοιες δράσεις, που ξεφεύγουν από τα κλειστά αθλητικά πλαίσια.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι:

  • ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ψυχολόγος (Η περίοδος της εφηβίας και η επίδραση της στη σχέση με του γονείς)
  • ΚΑΡΤΖΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, λογοθεραπεύτρια (Η καθυστέρηση στην ομιλία και πως μπορεί να οδηγήσει σε μαθησιακές δυσκολίες)
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, προπονητής Μπάσκετ (Ο ρόλος του γονέα στον Αθλητισμό)
  • ΚΙΚΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ, οφθαλμίατρος (Προληπτικός οφθαλμιατρικός έλεγχος στα παιδιά και οι επιπτώσεις της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων στην όραση)

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ ευχαρίστησε κοινό και ομιλητές με την παρακάτω ανάρτηση:

“Το τμήμα μπάσκετ του ΠΟΜ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην 1η Ημερίδα Ενημέρωσης Γονέων που διοργάνωσε.

Η συμμετοχή πέρασε τις προσδοκίες μας αφού ήταν η πρώτη φορά που επιχειρήσαμε μία μη-αθλητική εκδήλωση και πραγματικά δεν ξέραμε τι να περιμένουμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ομιλητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σίγουρα φύγαμε όλοι πιο ενημερωμένοι χάρη σε αυτούς.

Από την μεριά μας ελπίζουμε να μείνατε όλοι ευχαριστημένοι και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε αυτή την εκδήλωση διορθώνοντας τα φετινά «λάθη» μας την επόμενη φορά.”

πηγή: facebook