Πρεμιέρα αύριο 7 Ιουνίου 2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ και την Παρασκευή (8 Ιουνίου) για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Αύριο Πέμπτη η πρώτη μάχη στο μάθημα της Έκθεσης για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου κάνουν πρεμιέρα οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Μία ημέρα νωρίτερα, αύριο δηλαδή, 7 Ιουνίου, θα αρχίσουν οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει και διαβεβαιώνει ότι «ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας (858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ) έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και, όπως κάθε χρονιά, το Υπουργείο βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων».

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 ανέρχονται στις 104.040, με τις 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, τις 914 από εσπερινά ΓΕΛ, τις 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, τις 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και 678 από εσπερινά ΕΠΑΛ, που εξετάζονται μαζί με το ημερήσιο.