Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές του δήμου Δέλτα, του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και της Χαλκηδόνας.

Στο δήμο Δέλτα, χωρίς ρεύμα θα μείνει από τις 08.00 έως τις 13.00 όλη η περιοχή των Κυμίνων, οι δρόμοι Λ. Θεσσαλονίκης, 25η Μαρτίου, Μακεδονίας, Παρ’ Φιλίππου, 28ης Οκτωβρίου, Αξιού, Παρ’ Μ. Αλεξάνδρου, Κ. Άγρα, Επαρχιακή ΠΔΠΣ Χαλκηδόνος – Βραχιάς.

Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί, από τις 08.00 έως τις 14.00 και στα εργοστάσια Ιωαννίδης, Καβακλιώτης, τα βουστάσια Κουλούρη, Μαλλιουρη ως και το Γυμνάσιο, το κοινοτικό αντλιοστάσιο, το κέντρο πληροφόρησης Αξιού και οικισμός γύρω από αυτό.

Από τις 11.00 έως τις 13.00 χωρίς ρεύμα θα μείνει όλος ο οικισμός Βραχιάς, όλα τα ΤΟΕΒ Βραχιάς, ο οικισμός κοντά στον περιφερειακό δρόμο Κυμίνων – Βραχιάς, η ΔΕΥΑΔ Δήμου Δέλτα.

Από τις 13.30 έως τις 14.30 διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στη στροφή της Σίνδου στα εργοστάσια Γκαρελης, Πολυζωιδης, Χαρταμπιλα, Τσέτης.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τις 08.00 έως τις 13.00 χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνουν οι δρόμοι Φιλίππου, Αυξεντίου, Κυρίλλου και Μεθοδίου, Διομήδη, Καραολή και Δημητρίου, Αγίας Τριάδος, Φιλιππουπόλεως, Αγίου Πέτρου.

Τέλος στο δήμο Χαλκηδόνος από τις 11.00 έως τις 13.00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος σε όλο τον οικισμό του Αδένδρου, τα ΤΟΕΒ και Αντλιοστάσια Αδένδρου, στον ΟΣΕ στο Άδενδρο προς Αξιό Ποταμό.