Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές του δήμου Πολυγύρου

Ο δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ότι ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στις περιοχές των Τοπικών διαμερισμάτων Σανών, Ριζών, Παλαιόχωρας και Ολύνθου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Περί ασφάλτου κι αναπλάσεων ο λόγος.

Με χαρά ανακοινώνουμε, ότι ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στις περιοχές των Τοπικών διαμερισμάτων Σανών, Ριζών, Παλαιόχωρας και Ολύνθου.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις στις περιοχές Πολυγύρου, Γαλάτιστας, Βάβδου, Ταξιάρχη, Αγίου Προδρόμου, Ψακουδίων και Μεταμορφώσεως. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαγράμμισης στα οικιστικά σύνολα του Δήμου Πολυγύρου και θα συνεχισθούν στα επαρχιακά δίκτυα.
Τέλος ολοκληρώθηκαν οι αναπλάσεις στις περιοχές Σανών και Μαραθούσας, ενώ συνεχίζονται στις περιοχές Ορμύλιας και Ταξιάρχη και αναμένεται η άμεση δημοπράτηση της παραλιακής ζώνης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ο Προϋπολογισμός όλων των παραπάνω πρωτοβουλιών, ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000) και αναμένεται να αναβαθμίσει ποιοτικά και περιβαλλοντικά τις περιοχές των παρεμβάσεων.

Συνεχίζουμε… με σεβασμό… με ενσυναίσθηση….!

πηγή: facebook

Σχετικά άρθρα

Close