Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στην παραλία της Ιερισσού το τουρνουά μπάσκετ 3×3, με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Δήμο Αριστοτέλη και την ομάδα μπάσκετ Σ.Κ. Ιερισσός ΄99.

Στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ σε ομάδες 3 παικτών-τριών πάρα πολλά αγόρια και κορίτσια 8-18 ετών, σε μπασκέτες που στήθηκαν στους δρόμους της παραλίας για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Ακολούθησαν και διαγωνισμοί βολών και τριπόντων.

Στους νικητές των διάφορων κατηγοριών απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο, Γιώργο Ζουμπά, τον Αντιδήμαρχο, Αργύρη Τσακνή, τον Πρόεδρο του Σ.Κ. Ιερισσός ΄99, Αλέκο Αντωνίου και τον Προπονητή μπάσκετ, Κώστα Κούλια πολλά μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, μπάλες, μπλουζάκια και τσάντες.

Το σημαντικότερο στοιχείο της εκδήλωσης ήταν το φίλαθλο πνεύμα της εκδήλωσης, που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια και σκόρπισε το μήνυμα του υγιούς αθλητισμού, χαρίζοντας μόνο χαρά στους αθλητές-αθλήτριες, στους γονείς τους και σε όλους τους παρευρισκόμενους.