Ένα μελωδικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 οι κάτοικοι του Πολυγύρου, καθώς στο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της μουσικής χρονιάς 2017 – 2018 του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου με τίτλο «Σαν θα μπει το καλοκαίρι… με μουσική».

Με πολλή διάθεση, μουσική έκφραση και δεξιοτεχνία οι νεαροί σπουδαστές του ωδείου παρουσίασαν στο κοινό έργα, τα οποία προετοίμασαν σε συνεργασία με τους δασκάλους τους.

Η εκδήλωση των τμημάτων πιάνου, κιθάρας, βιολιού, ντραμς και φλάουτου ήταν ένα μουσικό πακέτο από εκτελέσεις εγχόρδων, πνευστών, κρουστών οργάνων, το οποίο χειροκρότησαν από την καρδιά τους οι φίλοι και οι συγγενείς των σπουδαστών που κατέκλυσαν το θέατρο. Ζωντάνια και χρώμα έδωσαν και οι μικροί μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, Άγγελος Καραπινίδης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς που εξακολουθούν να εμπιστεύονται το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου για την μουσική καλλιέργεια των παιδιών τους και να επενδύουν σε αυτή σε δύσκολους καιρούς.

Ακόμα ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη χρονιά θα δημιουργηθούν περισσότερα και μικρότερα τμήματα στο πλαίσιο της μουσικής προπαιδείας για να μπορέσουν τα παιδιά πολύ μικρής ηλικίας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την μουσική και τα μουσικά όργανα. Ευχαρίστησε τέλος τους καθηγητές Ωδείου για την αφοσίωση και την γνώση µε την οποία λειτουργούν και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.