Εργασίες επισκευής και αναβάθμισης εκτελεί στο εθνικό στάδιο της Αρναίας ο δήμος Αριστοτέλη. Το γήπεδο, που κατασκευάστηκε από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και λειτούργησε ως εθνικό στάδιο, στη συνέχεια αφέθηκε στο δήμο, που όμως, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, αδυνατούσε να το συντηρήσει εξ’ ολοκλήρου.

 Κατά την επίβλεψη των εργασιών, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργ. Τσακνής, τόνισε ότι «αθλητισμός σημαίνει πως βοηθάμε τα παιδιά μας να μένουν μακριά από άλλες προκλήσεις. Ο δήμος επιδιώκει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού».

Οι εργασίες έχουν κάνουν με την ανακατασκευή του συστήματος υδροδότησης και αυτόματου ποτίσματος. Στο ταρτάν του στίβου έγινε πολύ καλός καθαρισμός και θα γίνει προετοιμασία για να φιλοξενήσει αγώνες στίβου. Δημιουργήθηκε ένα βοηθητικό γήπεδο, ενώ θα γίνει και χώρος για μπιτς βόλεϊ. Ο κλασικός αθλητισμός σύμφωνα με τον κ. Τσακνή έχει μείνει πολύ πίσω στην επαρχία γι αυτό και ο δήμος δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης Πρόεδρος της ομάδας Απόλλων Αρναίας αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, με αφορμή τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο. «Έπρεπε να επισκευάσουμε τις ζημιές που είχε το γήπεδο κι αυτό έγινε με τη βοήθεια του δήμου», τόνισε.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρνη, όπως επισημαίνει ο προπονητής του Νεκτάριος Ζαμπούνης, προγραμματίζει τη διεξαγωγή μιας ημερίδας με παράλληλη συμμετοχή σε αγωνίσματα στίβου για παιδιά. «Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι κι εδώ στην Αρναία υπάρχει ένα κύτταρο κλασσικού αθλητισμού. Με τη στήριξη του δήμου προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές για την ασφάλεια των παιδιών, και στη συνέχεια για τη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων», ανέφερε ο κ. Ζαμπούνης.