Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απουσία της Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης και βουλευτού Σερρών των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, από τις επετειακές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών.

Η απουσία της κ. Κόλλια «συνοδεύτηκε» από διόλου κολακευτικά σχόλια από τους Σερραίους, που θεώρησαν ότι φοβήθηκε τις αντιδράσεις που θα εκδηλωνόταν στο πρόσωπό της και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να απουσιάζει. (Άλλοι σχολιάζουν ότι ετοιμάζεται να “φύγει” κι αυτή από την κυβερνητική πλειοψηφία…)
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του βουλευτή Σερρών του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Τζελέπη, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τη δημοσιογράφο του Infonews24 Χριστίνα Χατζοπούλου.

Ο ίδιος σχολίασε τόσο την παρουσία του κ. Κουρουμπλή, όσο και την απουσία της κ. Κόλλια- Τσαρουχά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πραγματικά προκλητικό κάποιοι οι οποίοι χειρόκροτησαν αυτή την εθνικά επιζήμια για τη χώρα συμφωνία στις Πρέσπες, σήμερα να αποτίουν φόρο τιμής στον ήρωα Εμμανουήλ Παππά και κάποιοι άλλοι να κρύβονται όταν πριν μερικά χρόνια ήταν στο πεζοδρόμιο λέγοντας ότι θέλουν να είναι μαζί με το λαό. Σήμερα γιατί δεν είναι μαζί με το λαό;».

Πηγή: infonews24.gr