Έφυγε από τη ζωή η δημοφιλής ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε καρκίνο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Για το θάνατο της ηθοποιού έγραψε στο facebook η ηθοποιός Ντόρα Δούμα: «Μόλις μάθαμε κάτι πολύ δυσάρεστο έφυγε από την ζωη η αγαπημένη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη φίλη μας Τζεσυ Παπουτση. Τζεσαρα μας καλό ταξίδι. Για μας θα είσαι πάντα κοντά μας σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε πάντα Μάρθα Καραγιάννη Ντόρα Δούμα»

Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν 62 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα εργάστηκε για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο Εθνικό Θέατρο από τα τριανταεπτά συνολικά στη θεατρική σκηνή.

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές που την καθιέρωσαν όπως Safesex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη κ.ά. Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα , Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο «Safe Sex» των Ρέππα – Παπαθανασίου (1999), στο «Βίτσια γυναικών» του Νίκου Ζερβού (2000), «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001).

Η καριέρα της μετρά επίσης πολλές τηλεταινίες

Υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Θάνο Καλλιώρα, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, ενώ από το 2008 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο.

από reader.gr