Με τη συνταγή της επιτυχίας να έχει βρεθεί ήδη από πέρυσι (τερμάτισε 14 βαθμούς πάνω από τον τρίτο Μακεδονικό), αλλά τον Ηρακλή να του χαλάει τα σχέδια (πήρε την άνοδο για 4 βαθμούς διαφορά), ο Άρης Παλαιοχωρίου προέβη στην ανανέωση της συνεργασίας του με δεκατρείς ποδοσφαιριστές, εξασφαλίζοντας περίπου τον ίδιο κορμό και για τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά, τη φανέλα του Άρη θα φορούν και του χρόνου: Παλαβράκης, Αποστολάς, Κωτάκης, Ταϊρής, Σκέμπι, Τσιντογιάννης, Γκαγκάνης, Ιγνατίδης, Δημητρακόπουλος, Χριστοδούλου, Κυπαρισσάς, Ντόμπρος και Νέστωρ.
Μέχρι στιγμής, μονάχα τέσσερις παίκτες έχουν αποχωρήσει από τον Άρη και ο λόγος φυσικά γίνεται για τους Μπάλιο, Τσιότρα, Καλιόπουλο και Αποστόλου.
Με αυτήν τη βάση και μερικές μεταγραφές, οι άνθρωποι του Άρη Παλαιοχωρίου ευελπιστούν πως θα καταφέρουν φέτος να επιτύχουν το στόχο της ανόδου στη Β εθνική. Μέχρι στιγμής, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Στάθη Βασιλειάδη και τον Παναγιώτη Μάνιο που αγωνίζονταν πέρυσι στη Γ εθνική με τον ΑΟ Καρδίας, τον Ρέντον Μπουλάρι που διέπρεψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Σταυρού (και κάνει τώρα το μεγάλο βήμα στην καριέρα του) και τους Μιχαλούδη και Πασπαλά από ομάδες της Χαλκιδικής.
Τέλος, η διοίκηση του Άρη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Σιμόνι, Κουκουλέκη, Αγτζίδη και Καρακούτση, ώστε να τελειοποιήσει το ρόστερ με μερικές ακόμα προσθήκες.
Πηγή: epsm24.gr