Τους δημότες και τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δημοτική, παιδική κατασκήνωση στην Ολυμπιάδα, καλεί ο δήμος Αριστοτέλη να καταθέσουν αίτηση μέχρι και την Tετάρτη 25 Ιουλίου.
Το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα ούτως ώστε, όλες οι ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι, όσοι βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας, άστεγοι, ομάδες που ανήκουν σε πληθυσμιακές μειονότητες σε κρίση κλπ) να ενθαρρυνθούν και να επιλεγούν κατά προτεραιότητα. Η επιλογή θα γίνει από το Δήμο Αριστοτέλη και τους υπευθύνους του κατασκηνωτικού προγράμματος και έως τις 25-07-2018 θα ενημερωθούν όλοι οι κατασκηνωτές για την επιλογή τους. Θα προτιμηθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους, η διάρκεια κάθε μιας θα είναι δέκα ημέρες και οι πρώτες τρεις θα αφορούν αποκλειστικά τη φιλοξενία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Η κατασκηνωτική περίοδος για τους μαθητές των σχολείων είναι μία και θα διαρκέσει από 6 ως 16 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι από 6 έως 16 ετών και η οικονομική συμμετοχή ανά παιδί ανέρχεται στο ποσό των 30,00 ευρώ. Συμμετοχή, ωστόσο, δεν πληρώνουν οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άνεργοι με μηδενικό εισόδημα.
Οι αιτήσεις κατατίθενται είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου στο δημαρχείο Ιερισσού, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση gr.dimarchou@dimosaristoteli.gr
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2377 3 50065 / 6977608602, όπου και θα ενημερωθούν για λεπτομέρειες των κριτηρίων και τη συμπλήρωση της αίτησης. Αναλυτικά στοιχεία μπορούν να βρουν και στην ιστοσελίδα του δήμου στο Facebook.