Η Γαλάτιστα απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα, Στέφανο Σεβαστά.
Ο πορτιερο, πλέον, των πράσινων έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες ενώ στο νόμο φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Νίκης Πολύγυρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Στεφ επέστρεψε σπίτι του!
Το μεγάλο μεταγραφιικό μπαμ έκανε η Διοίκηση του Ανθεμούντα με την ένταξη του Στέφανου Σεβαστά στο ρόστερ της ομάδας!
Μία 11άδα ξεκινάει από το no 1, και καλύτερος γι’ αυτή τη θέση δεν θα μπορούσε να υπάρξει!
Οι συστάσεις; Περιττές!
Με θητεία σε Εθνικό Πυλαίας, Βύρωνα Καβάλας, Νίκη Πολυγύρου και Ορφέα Σουρωτής και παραστάσεις σε Α’ Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, Α’ και Α1′ Μακεδονίας και Δ’ Εθνική, ο Στέφανος επιστρέφει στον Ανθεμούντα να ενισχύσει το σύνολο του φίλου του Γιάννη Κάρτα, δηλώνοντας πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα γκολπόστ!
Τα χρόνια της ξενιτιάς του Στεφ ήταν μόνο αγωνιστικά, καθώς ο ίδιος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα του χωριού του, και γι’αυτό αποτελούσε διακαή πόθο της Διοίκησης!
Η σιγουριά, η σταθερότητα και η εμπειρία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του δικού μας Στεφ, ενώ ο δυναμισμός της προσωπικότητάς του τον καθιστά έναν “προπονητή” εντός αγωνιστικού χώρου!
Ο χαρακτήρας του εκτιμήθηκε σε όποια ομάδα και αν αγωνίσθηκε, από συμπαίκτες και αντιπάλους, και αυτό είναι το πρόσωπο που θέλει να αναδείξει η ομάδα μας στους νεότερους πάίχτες!
Η οικογένεια του Ανθεμούντα σε καλωσορίζει Στέφανε και σού εύχεται υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες με τον Πύργο στο στήθος!