Είναι πλέον οριστικό! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και με τη βούλα παίκτης της Γιουβέντους καθώς οι Μαδριλένοι με επίσημη ανακοίνωση τους επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την μετακίνηση του CR7.
«Σεβόμενοι την επιθυμία που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Γιουβέντους για την παραχώρηση του αθλητή», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση της η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία αποχαιρέτισε τον Πορτογάλο με ύμνους για τα όσα πρόσφερε στο σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που αποδείχθηκε ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου» συνεχίζει η ανακοίνωση των Μαδριλένων και συμπληρώνει αποθεώνοντας τον πρώην πια παίκτη της:
«Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια και τους θριάμβους που έχουν επιτευχθεί στα γήπεδοα κατά τη διάρκεια αυτών των 9 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργασίας, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης».
Κι η υπόκλιση της Ρεάλ ολοκληρώνεται με την καταγραφή των πεπραγμένων του CR7 με τη φανέλα της βασίλισσας:
«Έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Συνολικά κατέκτησε 16 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 4 Champions League, 3 εκ των οποίων ήταν διαδοχικά και 4 τις 5 τελευταίες σεζόν. Σε ατομική βάση, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 4 φορές τη Χρυσή Μπάλα και 3 φορές το Χρυσό παπούτσι.
Για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Cristiano Ronaldo θα είναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μια μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Κι η Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου».


από protothema.gr