Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς.
Αντιλαμβανόμενη τις κακουχίες και τον πόνο των συνανθρώπων μας αυτών, οργανώνει και συντονίζει τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης.
Για το σκοπό αυτό, καλούνται όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες του Δήμου μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας συγκεκριμένα είδη από την παρακάτω λίστα:

  • Νερά ατομικά, χυμούς ατομικούς, γάλα μακράς διάρκειας
  • Κονσέρβες, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παστέλια
  • Βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες, βρεφικό γάλα σε σκόνη, πάμπερς, μωρομάντηλα
  • Σερβιέτες, χαρτιά υγείας, σαπούνια ατομικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες

Σημεία συγκέντρωσης

Οι δημότες μπορούν να προσκομίζουν τα προσφερόμενα είδη, αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου και μεταξύ των ωρών 08.00-14.00, στο Δημαρχείο Ιερισσού, Δημοτικό Κατάστημα Αρναίας και Μεγάλης Παναγίας και Αμμουλιανή στην Κοινότητα (Γραφείο Κίνησης, τηλ 15410)
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας, δείχνοντας εμπράκτως το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Γιατί είναι απολύτως σημαντικό να θυμόμαστε ότι η αυθεντική αλληλεγγύη δεν γνωρίζει διαχωρισμούς και δεν κατατάσσει, αλλά προσφέρει στους ανθρώπους.