Το Στρατώνι υπό τις οδηγίες του Άκη Στόικου ξεκίνησε χθες(30/7) τη προετοιμασία ενόψει της νέας χρόνιας.
Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έχουν ως εξής:
Ο Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου παρουσιάζει τα εννέα πρώτα αποκτήματα για την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά.
Στους κιτρινόμαυρους θα αγωνίζονται :
– O 23χρονος τερματοφύλακας Ορφανίδης Κώστας προερχόμενος από τον Αστέρα Αγίου Νικολάου.
Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό Βόλου Κ20 , στον ΠΑΟΚ Κ17 και στον ΠΟ Τρίγλιας .
– Ο 24χρονος επιθετικός Πρόκος Δημήτρης προερχόμενος από τον Εθνικό Σοχού. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ Σταυρού και στον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου.
– O 30χρονος Χατζήκος Βίκτωρας προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Αστέρα Αγίου Νικολάου και στον Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης.
– Ο 21χρονος αμυντικός Πανούσης Κώστας προερχόμενος από τον Θερμαικό Θέρμης. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Καμπανιακό και στον Αχιλλέα Τριανδρίας.
– Ο 25χρονος μπακ-χαφ Παυλάτος Άγγελος προερχόμενος από τον Αετό Βαρβάρας, στην 3η θητεία του στην ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί και στον Μέγα Αλέξανδρο Νεοχωρίου.
– Ο 22χρονος αμυντικός χαφ Παπαδόπουλος Τηλέμαχος προερχόμενος από τον Ιάσωνα Αυγής. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Κιλκισιακό και στον Ελευθεριακό.
– Ο 24χρονος μπακ-χαφ Αγκοτάκης Διαμαντής προερχόμενος από τον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου . Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Ορφάνη, στην Ασπροβάλτα και στον ΠΑΟΚ Σταυρού.
– Ο 23χρονος μπακ-χαφ Τσιότσης Ρήγας προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΔ , στον ΑΟ Καρδίας και στον Αγ. Γεώργιο.
– Ο 16χρονος μπακ-χαφ Κοντογιάννης Νάσος προερχόμενος από τον Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση.
Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα και οι γηγενής Αντωνίου Τηλέμαχος, Αντωνίου Δημήτρης και Μαχαιράς Κων/νος.
Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και μακριά από τραυματισμούς.