Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ στην έκθεση «Ημέρες τοπικών προϊόντων και παραγωγών – Γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών γεύσεων», που διοργανώνεται μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου στον πεζόδρομο της παραλίας Ιερισσού.
Όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων προκειμένου να τα εξετάσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους στοιχεία, τις αποδόσεις τους κλπ.
Τα θηριώδη, off road VW Amarok, NISSAN Navara και Ford Ranger, το all time classic VW Golf, το «μικρό» SKODA Fabia αλλά και το ολοκαίνουριο μικρό SUV της VW, T-Roc, είναι σταθμευμένα στο πολύβουο παραλιακό μέτωπο της Ιερισσού, έτοιμα να υποδεχτούν τους οδηγούς που θέλουν δυναμική αλλά και ασφαλή οδήγηση σε ασφάλτινα αλλά και χωμάτινα οδοστρώματα. Όλα τα «σήματα» που αντιπροσωπεύει η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ είναι εκεί: Volkswagen, Audi, Skoda, Nissan και Ford!
Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ ενημερώνουν τους επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας, για ό, τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, από τους τεχνικούς ελέγχους και τις μετατροπές, μέχρι τις ασφάλειες, τις χρηματοδοτήσεις, τις ανταλλαγές και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
Το περίπτερο της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ είναι ανοιχτό από τις 19:00 μέχρι τις 24:00 καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.