Δύσκολες στιγμές για την ποδοσφαιρική ομάδα των Μουδανιών καθώς, μετά τα γεγονότα περί γηπεδικού και όχι μόνο, ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Δημητριάδης, έκανε γνωστή τη παραίτηση του.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις, ειδικά δε στο κομμάτι των γηπεδικων εγκαταστάσεων, αλλά και τις συνεχείς τρικλοποδιές που εμφανίζονται σε αυτή τη νέα προσπάθεια που επιχειρήσαμε να κάνουμε, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την υποβολή της παραίτησης μου από τη θέση του προέδρου της ομάδας του Π.Ο. Μουδανιών.
Φυσικά η αγάπη μου για τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιουμαι επαγγελματικά, δεν μπορεί να με αφήσει εντελώς μακριά από την ομάδα, την οποία έστω εξωδιοικητικα προτιθεμαι να βοηθω στο μέτρο του δυνατού, ωστόσο τα μικροπολιτικα παιχνίδια σκοπιμότητας που εμφανίστηκαν από τη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου, ως και σήμερα, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω οπως θα ήθελα.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα, σε αντίθεση με το πλαίσιο της στήριξης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη πολιτισμού και αθλητισμού σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Χαλκιδικής.
Η αγάπη μου για την ομάδα και τον τόπο μου, καθώς και η πολυετης ενασχόληση μου με τα δρώμενα, σε συνάρτηση με το γνωστό τοις πάσι ήθος μου, δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω για την ώρα τουλάχιστον σε απαρίθμηση και κατονομασμο των λόγων της απόφασης μου, ελπίζω όλα να βρουν το δρόμο τους και να μη χρειαστεί να επανέλθω”.
Με εκτίμηση Ιωάννης Β. Δημητριάδης.
*Αναμένεται αναλυτικότερο ρεπορτάζ.