Ο 22ος απινιδωτής της Κασσάνδρας Χαλκιδικής στο δίκτυο του “KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές” είναι γεγονός, αυτή τη φορά στην Μόλα Καλύβα.
Με προσωπικό αγώνα των κ. Κλεάνθη Σπανού και Δημήτρη Σαμαρά αλλά και την συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών και πολιτών της περιοχής, μαζεύτηκαν χρήματα για έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, μια φιάλη οξυγόνου και άλλα βοηθήματα για ένα επείγον περιστατικό.
Ο απινιδωτής μπήκε αμέσως στο δίκτυο απινιδωτών και ανανηπτών του KIDS SAVE LIVES και της ΕΕΕΠΦ, με τα στοιχεία τους στον χάρτη των απινιδωτών www.kidssavelives.gr με την ευχή να είναι έγκαιρα χρήσιμος σε πιθανό περιστατικό ανακοπής.
Τις πρώτες ημέρες ο απινιδωτης θα βρίσκεται στο BEACH BAR VILLA MARIA και από εβδομάδα στην ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΟΣΧΟΝΟΣΤΙΜΙΕΣ.
Στο μύνημα του το Kids Save Lives τονίζει:
Συγχαρητήρια σε όλους, γίνεστε έτσι οι ήρωες μας και το φωτεινό παράδειγμα για κάθε Ελληνικό χωριό, σύλλογο ή φορέα που θέλει να σώσει ανθρώπους, γιατί το ασθενοφόρο ποτέ δεν θα είναι δίπλα μας στα κρίσιμα πρώτα λεπτά.
Το KIDS SAVE LIVES έχει βοηθήσει με το έργο του να επανέλθουν 13 άνθρωποι στην ζωή και θα είναι δίπλα σε όποιον φορέα ζητήσει την βοήθεια μας, εισάγοντας σας στο δευτερο εθελοντικό πρόγραμμα του Οργανισμού “NO.NO.GO”
πηγή facebook