Την αρχή κάνει στο “Χαλκιδική Πολιτική” ο Καλούδης Λεμονής με καταγωγή από τη Ποτίδαια που πριν λίγες ημέρες μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τέλσταρ.
Ο Καλούδης πραγματοποίησε πέρσι πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Κισσαμικού, κατι που τον βοήθησε να κάνει το άλμα στο εξωτερικό.
Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε τη καριέρα του από Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Άρη όπου έγινε επαγγελματίας. Μετά τους κιτρινόμαυρους μετακόμισε στην ΑΠΕ Λαγκαδά με τα χρώματα της οποίας είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Παρόλα αυτά είναι παράδειγμα για τους νεότερους πως ότι και να συμβεί δεν πρέπει να τα παρατάει κάνεις.
Όσα είπε ο Καλούδης Λεμονής στο… Χαλκιδική Πολιτική:
Πως πήρες την απόφαση να φύγεις στο εξωτερικο;
“Ήθελα πολύ καιρό να φύγω στο εξωτερικό. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν από παλιά αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Τώρα που μου δόθηκε δεν το σκέφτηκα και πολύ.
Πως είναι η ζωή στην Ολλανδία;
“Η ζωή είναι πολύ ήρεμη. Το μέρος είναι πολύ όμορφο. Είναι κάτι καινούργιο για εμένα και μου αρέσει πολύ”.
Πόσο δύσκολο είναι να αποχωρίζεσαι τους δικούς σ ανθρώπους;
“Σίγουρα είναι δύσκολο όταν φεύγεις μακριά από τους δικούς ανθρώπους αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμουν προετοιμάσμενος γι αυτό και δόξα τω Θεώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα”.
Πως συνάντησες το επίπεδο ποδοσφαίρου;
Το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας είναι υψηλό. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με πολύ καλούς παίκτες και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό”.
Ξεκίνησες από τον Αρη. Πως αισθάνεσαι που επέστρεψε στη φυσική του θέση;
“Ο Άρης κατάφερε και επέστρεψε στην φυσική του θέση μετά από 4 χρόνια. Αυτήν την στιγμή βρίσκεσαι εκεί που του αξίζει. Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα”.