Προς μεγάλη λύπη των αμέτρητων φαν ανά τον κόσμο, ο Σέλντον και η παρέα του ετοιμάζονται να μας πουν αντίο, καθώς η δημοφιλής και επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του CBS «The Big Bang Theory» φτάνει στο τέλος της μετά τη 12 σεζόν που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.
Η ανακοίνωση ήρθε από τα επίσημα χείλη των παραγωγών της Warner Bros. Television οι οποίοι δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που είχαμε από τους φαν του “The Big Bang Theory” καθ’ όλη τη διάρκεια και των 12 σεζόν. Όλοι μας -το καστ των ηθοποιών, οι σεναριογράφοι, οι συντελεστές- είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία της σειράς και ως στόχο έχουμε να παρουσιάσουμε μια τελευταία σεζόν και ένα επικό και δημιουργικό φινάλε». Καθώς λοιπόν το σενάριο γραφόταν πριν το κάθε επεισόδιο, οι συγγραφείς θα έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους για να σκεφτούν ένα κατάλληλο τέλος.
Ο 12ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο. Μάλιστα η ανακοίνωση για το τέλος ήρθε λίγες ημέρες μετά (5 Αυγούστου) τη δήλωση της Προέδρου του CBS ότι το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχιστεί η σειρά και για 13η σεζόν. Παράλληλα, την προηγούμενη ημέρα της ανακοίνωσης του τέλους, είχε γυριστεί και το 1ο επεισόδιο της 12ης σεζόν μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο.
Όπως είναι γνωστό, το «The Βing Bang Theory» που θα ολοκληρωθεί στα 279 επεισόδια συνολικά, θεωρείται μια ιδιοφυής σύλληψη και μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών με τους χαρακτήρες να κάνουν ένα μεγάλο big bang και να γίνονται γρήγορα δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από τους Τσακ Λορ και Μπιλ Πράντυ και έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2007. Επίσης, έχει κερδίσει 10 βραβεία Emmy, μεταξύ αυτών και του καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά που απέσπασε ο Τζιμ Πάρσονς για το ρόλο μοναδικού Σέλντον.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9qcVqp2PRQ8
από reader.gr