To Epsilon TV ανακοίνωσε την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όλων των αγώνων της εθνικής ποδοσφαίρου μέχρι το 2022!
Η Εθνική Ελλάδος, η ομάδα που το 2004 έκανε εκατομμύρια Έλληνες να βγουν περήφανοι στους δρόμους, επιστρέφει ελεύθερη σε κάθε ελληνικό σπίτι! Το Epsilon TV ανακοίνωσε την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των αγώνων της εθνικής ποδοσφαίρου μέχρι το 2022, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες θα έχουν πλέον ελεύθερη πρόσβαση θέασης στα μεγάλα παιχνίδια της «επίσημης αγαπημένης» και στην προσπάθειά της να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
Πρόκειται, ασφαλώς, για μια ιστορική συμφωνία, ανάμεσα στο τηλεοπτικό κανάλι και την ΟΥΕΦΑ, από την οποία απέκτησε τα δικαιώματα – καθώς εξασφαλίζει την ελεύθερη τηλεθέαση στους αγώνες της εθνικής σε βάθος χρόνου – η οποία φανερώνει και τις προθέσεις του Epsilon TV να επενδύσει και στο προϊόν του ελληνικού αθλητισμού στο πλαίσιο ανανέωσης του τηλεοπτικού του προγράμματος:
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Epsilon TV έχει ως εξής:
«H Εθνική Ελλάδας θα παίζει μπάλα στην ελεύθερη τηλεόραση αποκλειστικά στο Epsilon TV μέχρι το 2022! Όλοι οι αγώνες της μεγάλης αγαπημένης των Ελλήνων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση σε εικόνα HD από το Epsilon TV, που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των αθλητικών μεταδόσεων και εκπομπών.
Το Epsilon TV εξασφάλισε μέχρι το 2022 τα τηλεοπτικά δικαιώματα των παιχνιδιών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, την προκριματική φάση του UEFA Euro 2020, την προκριματική φάση του FIFA World Cup 2022, όπως επίσης και των international matches στα οποία θα συμμετάσχει.
Η αρχή θα γίνει με τους διπλούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία για τη φιλόδοξη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, ενώ από τον Μάρτιο του 2019 το Epsilon TV θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του UEFA Euro 2020.
Οι αποκλειστικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Εθνικής συνεχίζονται με το UEFA Nations League 2020 και φτάνουν μέχρι το 2022 και την προκριματική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ! Στο “πακέτο” δικαιωμάτων που εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση το Epsilon TV περιλαμβάνονται ακόμη φιλικά παιχνίδια, καθώς και οι αγώνες της τελικής φάσης του Nations League για όλες τις κατηγορίες.
Η φωνή και το κύρος του κορυφαίου Έλληνα sportscaster Αλέξη Σπυρόπουλου θα συνοδεύουν τις περιγραφές των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας. Την επόμενη τετραετία η Εθνική Ελλάδας θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο Epsilon TV που αλλάζει!»
από sdna.gr