Έλειψε το γκολ στο “Φόρης Γεντζής”, με τον Εδεσσαϊκό και τον Άρη Παλαιοχωρίου να μένουν “άσφαιροι” και στο στείρο (0-0). Ευκαιρίες για τους “πράσινους” έχασαν οι Παπαδημητρίου (10´, 59´, 63´), Ντόγος (16´, 46´), Ταουσιάνης (25´), Πούπης (85´) και για την ομάδα της Χαλκιδικής οι Σιμόνι (25´), Ιγνατίδης (47´, 61´), Δημητρακόπουλος (50´), Κεφαλάς (55´), Χαρίσης (88´). Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, που ζήτησαν δυο πέναλτι σε Ιγνατίδη (35´) και Σκέμπι (70´), είχε ο Σκέμπι στο 75´. Ντεμπούτο για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έκανε ο μέσος, Αναστάσης Στόικος, ενώ το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με την Όλυνθο εκτός και την άλλη Τετάρτη με τη Βέροια εντός. Για τους “τριαινοφόρους” έλειψαν οι Μεταξάς και Χαραβητίδης, ενώ το επόμενο παιχνίδι είναι για το Κύπελλο, εντός το Σάββατο με τον Μεγαπλάτανο και την Κυριακή θα δοθεί φιλικό εντός με τα Γιαννιτσά.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Γκαρακλίδης, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Τσουμάγκας, Παπαγεωργίου, Ντόγος, Ταουσιάνης, Τσιάκαλος, Παπαδημητρίου. Επαιξαν και οι Σοϊλεμέζογλου, Καραγιάννης. Πούπης, Τούφας, Μαυρόπουλος, Προύντσης, Πασσαλής, Σφέτκος, Καρακούτης και Λαφαζανίδης.
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Γιώτας, Γκαγκάνης, Καραμπάς, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Κεφαλάς, Ταϊρης, Κωτάκης, Σιμόνι, Ιγνατίδης, Μάνιος. Επαιξαν και οι Βασιλειάδης, Σκέμπι, Τσιντογιάννης, Χαρίσης, Ντόμπρος, Στόικος, Δημητρακόπουλος, Αλωπούδης, Κυπαρισσάς.
**Φώτο αρχείου