Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης – Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους ενώ δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.
Στο νοσοκομείο Κοζάνης διακομίστηκαν η κοπέλα και ένας νεαρός και οι δύο βαριά τραύματα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα γίνει από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία, ενώ έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου ατυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαία Κοζάνης.

Πηγή: skai.gr