Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το σοκ που δοκίμασαν οι αστυνομικοί στο Περθ εχθές, Κυριακή, όταν αντίκρισαν νεκρά μέσα στο ίδιο σπίτι τα πέντε μέλη μιας οικογένειας, τρία εκ των οποίων είναι κάτω των τριών ετών.
Δύο δίδυμα κοριτσάκια δύο ετών, η τρίχρονη αδελφούλα τους, η μητέρα τους και η γιαγιά τους είναι τα θύματα της τρίτης μαζικής δολοφονίας που σημειώθηκε φέτος στη Δυτική Αυστραλία.
Οι ηλικίες των παιδιών και η σχέση τους με τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν άγρια δολοφονημένες μέσα στο σπίτι στο Μπέντφορντ επιβεβαιώθηκαν τη Δευτέρα από την τοπική αστυνομία.
«Είναι τραγικό όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στην κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας», δήλωσε συγκλονισμένος ένας εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σοκαριστική ανακάλυψη των Αρχών έρχεται μετά από την «εκτέλεση» τριών ενηλίκων και τεσσάρων παιδιών στο Όσμινγκτον τον περασμένο Μάιο, και τους θανάτους μιας μητέρας και των δυο έφηβων παιδιών της, πάλι στο Περθ, τον περασμένο Ιούλιο.
Αναφορικά με το μακελειό της Κυριακής, η αστυνομία έψαξε το σπίτι της άτυχης οικογένειας μετά από την καταγγελία που δέχτηκε από έναν 20χρονο άνδρα, ο οποίος βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.
Αν και δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του, φαίνεται ότι διαδραμάτισε κάποιον ρόλο στο έγκλημα, αν και οι Αρχές δεν ξεκαθαρίζουν ακόμα ποιον. Σιγή ιχθύος τηρούν εξάλλου και για τον ακριβή τρόπο θανάτου των τριών άτυχων παιδιών και των δύο γυναικών.