Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος σας προσκαλεί στο «3ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μαύρη Θάλασσα στην αρχαιότητα», που διοργανώνει στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Λαοί της Μαύρης Θάλασσας, από την προϊστορική μέχρι τη ρωμαϊκή περίοδο».

Πρόκειται για το τρίτο διεθνές συνέδριο που διοργανώνεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies (Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο). Ως ομιλητές θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, αλλά και νεότεροι, διδάκτορες και υποψήφιοι διδάκτορες.
Το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι ανοιχτό και δωρεάν για το κοινό, απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, φοιτητές και γενικά όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας κατά την αρχαιότητα. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή: http://web.ihu.edu.gr/iwbsa18/