Αθλητικά

“Κληρώνει” για τη 3η φάση του κυπέλλου

Η ένωση ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα που θα διεξαχθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης του θεσμού.

Αναλυτικά :

“Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η κλήρωση των αγώνων για την 3η φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Στην κλήρωση συμμετέχουν :  ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ, ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ, ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ, Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ, ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ, ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ, ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005, Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ και ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ.

Καλούνται τα συμμετέχοντα σωματεία να παρευρεθούν στην κλήρωση”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close