Εγκαινιάστηκε στα Ν. Ρόδα του δήμου Αριστοτέλη το νέο κοινοτικό κατάστημα. Ένα κτίριο κόσμημα για την τοπική κοινωνία που οι κάτοικοι το περίμεναν χρόνια τώρα και θα στεγάσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Μεγάλη ικανοποίηση για την αποπεράτωση και την παράδοση του κτιρίου εξέφρασε η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νέων Ρόδων Σοφία Ισαακίδου. «Αυτή η δημοτική αρχή κατάφερε να απεγκλωβίσει τα χρήματα και να ολοκληρώσει το έργο. Μπαίνει από σήμερα μέσα ο πολιτιστικός Σύλλογος και οι ομάδες του», τόνισε η ίδια.

Ο Λευτέρης Συμεωνίδης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου η Αναγέννηση δεσμεύτηκε ότι ο χώρος θα πάρει ζωή με τις δράσεις του Συλλόγου που θα στεγαστεί στο κτίριο.

Το κτίριο ήταν μισοτελειωμένο εδώ και 20 χρόνια. «Εμείς κάνουμε πράξη αυτό που λέμε ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν το δικό τους κέντρο, όπως και εδώ για να αναπτυχθούν οι τοπικές δραστηριότητες», επεσήμανε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς. Μάλιστα τόνισε ότι σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη η ολοκλήρωση έργων που ήταν σε εξέλιξη και η προετοιμασία για νέα έργα στο ΕΣΠΑ.

[metaslider id=48322]

«Η λειτουργία του κοινοτικού καταστήματος ήταν ένα μεγάλο όνειρο του πρώην κοινοτάρχη. Ήρθαμε στη συνέχεια εμείς να το υλοποιήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις αλλά τα καταφέραμε», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής, τονίζοντας ότι  το έργο χρηματοδοτήθηκε κατά ένα μικρότερο μέρος και από το δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος του έργο ανέρχεται στις 300.000 χιλ. ευρώ και μόλις ξεμπλόκαρε ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα χρόνο.