Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο νέο κύκλος βιβλιοπατουσιάσεων, που υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου γέμισε από το κοινό, που ήθελε να γνωρίσει τη διηγηματογράφο, Σόφη Θεοδωρίδου, και το βιβλίο της «Η αγαπητικιά».

Το βιβλίο παρουσίασαν η συγγραφέας, Ελευθερία Χατζοπούλου, και ο βιβλιοθηκονόμος, Νικόλαος Πιτσιόρλας ενώ στο τέλος της εκδήλωσης η Σόφη Θεοδωρίδου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε ότι ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» μέσα από αυτές τις βιβλιοπαρουσιάσεις, που έχουν καταστεί πολιτιστικός θεσμός για την πόλη του Πολυγύρου, αναδεικνύει το έργο των καταξιωμένων εκδοτικών οίκων και δημιουργών και «συστήνει» στο αναγνωστικό κοινό νέους εκδότες και συγγραφείς από όλη την Ελλάδα. Ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον κόσμο που στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις δράσεις αυτές και ευχήθηκε  να συντελέσουν, ώστε μικροί και μεγάλοι να αγαπήσουν το βιβλίο περισσότερο.

Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις, 14/10/2018, στις 19.00, στο Επιμελητήριο. Πρόκειται για το βιβλίο «Έρωτες υπέρ μεν αγαν….» της Ρένιας Αβαράκη – Αγραφιώτη από τις εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ.