Λάθος χαρακτήρισε τις κινήσεις του Πρωθυπουργού της FYROM Ζόραν Ζάεφ, ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με το βουλευτή εμάς μας ενδιαφέρει το όνομα, αλλά το λαό της γείτονας χώρας ενδιαφέρει η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.

Ο κ. Βαγιωνάς απαντώντας σε ερώτηση για τον Πάνο Καμμένο χαρακτήρισε λάθος η σημερινή του στάση παρότι καλό πρώην στέλεχος της ΝΔ όπως είπε.

Για τις συντάξεις ως σημείο αιχμής ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ο κ. Βαγιωνάς μίλησε για ένα καυτό θέμα που χειρίζεται λάθος η κυβέρνηση με βεβιασμένους πανηγυρισμούς τη στιγμή που η Ελλάδα καλείται να τηρείσαι τα υπογεγραμμένα.

Ο βουλευτής άφησε επίσης αιχμές για τις συνεχόμενες μειώσεις του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Όσον αφορά τις εκλογές, εξέφρασε την άποψη ότι  η σημερινή κυβέρνηση δεν θα κάνει εκλογές μέσα στο 2018, αλλά μικρή πιθανότητα δίνει και για τετραπλή κάλπη το Μάιο του 2019. «Θέλουν να εξαντλήσουν την 4ετία για να κερδίσουν χρόνο, να αυξήσουν την συσπείρωση και να προχωρήσουν σε νέες παροχές», τόνισε ο κ. Βαγιωνάς. “Δυστυχώς θα έχουν τη χώρα δεσμευμένη μόνο σε υποχρεώσεις και χωρίς δανειοδότηση”, πρόσθεσε ο κ. Βαγιωνάς και εξέφρασε το απαισιόδοξο σενάριο ότι η οικονομία δεν θα έχει καλή εξέλιξη.