Κάθε στιγμή, σε κάθε μας βήμα η μαγεία της μουσικής μας παρασύρει αλλά και μας λυτρώνει, μας «ταξιδεύει» και μας αλλάζει τη ζωή γιατί όλα μέσα τους κρύβουν ήχους και μουσική. Τρόποι επικοινωνίας υπάρχουν πολλοί, αλλά ο πιο όμορφος και ο πιο ζεστός είναι η μουσική. Όλοι μπορούν να την καταλάβουν, να τη νιώσουν, να την αισθανθούν και όλοι έχουν την ανάγκη της. Η μουσική δίνει δύναμη και ζωή.

Για τη μαγεία και τη δύναμη της μουσικής μίλησαν οι καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αριστοτέλη την Παρασκευή 05/10/2018 στα δημοτικά σχολεία και στα νηπιαγωγεία της Ιερισσού και των Νέων Ρόδων.

Ήταν όλοι εκεί και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για την έναρξη των μαθημάτων με τον πιο μουσικό τρόπο. Καθηγητές και μαθητές τραγούδησαν και χόρεψαν και οι σχολικές αίθουσες γέμισαν με νότες, βιολιά, κιθάρες και τραγούδια και ευχή όλων μας ο σπόρος της καλλιτεχνικής αναζήτησης να φυτρώσει βαθιά μέσα στις καρδιές των παιδιών!

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη στηρίζει τη μουσική και ευχαριστεί όλους τους καθηγητές για αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία.
Τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής για το 2018 – 2019 ξεκίνησαν.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τη Μουσική Σχολή μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού στο 2377021121 και στη Μουσική Σχολή Αρναίας 2372021024.

πηγή: facebook