Το Σχολείο Τουρισμού On Tour ταξίδεψε εχθές στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα από εξειδικευμένους ομιλητές, άκουσε νέες ιδέες και μοιράστηκε εμπειρίες

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού του Δήμου Αριστοτέλη, αλλά και Τακτικό μέλος, πλέον, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (Τ.Ο.Χ.) αξίζουν θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν και πέτυχαν ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Οι δράσεις του Σχολείου Τουρισμού ανανεώθηκαν για την επόμενη χρονιά με στόχο τη βελτίωση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Στόχος του Σχολείου είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες. Στο διήμερο Σχολείο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, μέσω του τοπικού εκπροσώπου του Γρηγόριου Τάσιου, Α’ αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχωντου Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour XΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Communication Effect, και η Ε-Survey.

Να σημειωθεί ότι το σχολείο του Τουρισμού ήδη επισκέφτηκε 4 περιοχές στη χώρα, ενώ στη Χαλκιδική θα ακολουθήσει η Ποτίδαια στις 12 Οκτωβρίου,