Στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Έρωτες υπέρ μεν άγαν….» της Πολυγυρινής συγγραφέα, Ρένιας Αβαράκη – Αγραφιώτη (Ζαφειρία Μουταφτσή), από τις εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00.

Πρόκειται για την δεύτερη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης της φετινής περιόδου, που οργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Έρωτες υπέρ μεν άγαν….»

Εφτά γυναίκες. εφτά διαφορετικές ερωτικές, και όχι μόνο, ιστορίες, πέρα από τις συμβάσεις μιας ξεπερασμένης, από χρόνια, ηθικής και τα όρια που μας επιβάλλει με ενοχικές αλυσίδες η παραπλανημένη συνείδησή μας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ρένια (Ζαφειρένια) Αβαράκη Αγραφιώτη ζει στην Χαλκιδική. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. και είναι εκπαιδευτικός. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.

Ασχολείται, εδώ και πολλά χρόνια, ερασιτεχνικά με το θέατρο.

Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά έργα: δύο κοινωνικά μυστηρίου, τα «Πρό(σ)κληση σε φόνο» και «Τα μπλε αστέρια», μια κωμωδία «Το σπίτι της Βαβέλ» και μία θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Ηλία Βενέζη «Αιολική γη».

Τα δύο απ’ αυτά, το πρώτο και το τρίτο, έχουν ανέβει στη σκηνή από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.