“Μετά την εργολαβία διαγράμμισης του Εθνικού-Περιφερειακού δικτύου που είναι σε εξέλιξη προϋπολογισμού 1.000.000€,ήρθε η ώρα των τριών εργολαβιών της συντήρησής του, συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000 €“.αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως τονίζει ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις από την Κασσάνδρα(Καλλιθέα) και συνεχίζουν σε όλο το κύκλωμα της χερσονήσου αλλά και σε ολόκληρη την Χαλκιδική.Ταυτόχρονα γίνονται παρεμβάσεις σε όλους τους κόμβους που έχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης με σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας τους. Ωστόσο όπως επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης θέματα διαδικασιών δημοπράτησης δεν επέτρεψαν να εκτελεστούν νωρίτερα τα συγκεκριμένα απαραίτητα έργα.

“Ας είναι,έστω και καθυστερημένα οι συμπολίτες μας θα κινούνται σε ένα πιο ασφαλές οδικό δίκτυο.Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ αφού ακολουθούν τα έργα κοπής χόρτων αλλά και νέων συντηρήσεων ύψους 5.500.000€.Ο Νομός αλλάζει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί”, σχολιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.