Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Τηλεοπτικά γυρίσματα για το Πολιτιστικό Ημερολόγιο στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Δεύτερη ημέρα γυρισμάτων στην Κασσάνδρεια στην έδρα του Δήμου Κασσάνδρας.
Γνωρίστε την μέσα από φθινοπωρινές εικόνες, βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια της δίπλα στα παλιά αρχοντικά που αντέχουν στον χρόνο και λόγια από τους ανθρώπους της.

Η Κασσάνδρεια θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ” με την Σουζάνα Καζάκα, σε 13 περιφερειακά κανάλια, στην Ελλάδα και στο Hellenic TV στο Λονδίνο.

1. TV 100 Θες/νίκη (ote tv)** www.ellastv.gr
2. ΚΑΝΑΛΙ 6 ΞΑΝΘΗ
3. STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΜΙΑ (ote tv)** www.ellastv.gr
4. TRT ΒΟΛΟΣ OTE TV
5. CENTER TV ΚΑΒΑΛΑ
6. ΚΡΗΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ote tv)** www.ellastv.gr
7. ΣΥΡΟΣ TV ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
8. FLASH CHANNEL ΚΟΖΑΝΗ
9. BLUE SKY ΑΤΤΙΚΗ(ote tv)** www.ellastv.gr.
10.ΔΕΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(ote tv)** www.ellastv.gr
11. ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
12.HELLENIC TV LONDON
13.AIGAIO TV OTE TV

Το “Πολιτιστικό Ημερολόγιο” είναι μία εκπομπή πολιτιστικού ενδιαφέροντος με την Σουζάνα Καζάκα, σε σκηνοθεσία Ζωής Γανίτη και μέσα από την πλατφορμα του OTE TV μεταδίδει εικόνα σε όλη την Ελλάδα, ενώ μέσα από την νέα συνδρομιτική ELLAS TV, φτάνει σε όλη την ομογένεια της Αμερικής.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δεύτερη ημέρα γυρισμάτων στην Κασσάνδρεια στην έδρα του Δήμου Κασσάνδρας ,γνωρίστε την μέσα από φθινοπωρινές εικόνες βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια της δίπλα στα παλιά αρχοντικά που αντέχουν στον χρόνο λόγια από ανθρώπους της .Η Κασσάνδρεια θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» σε 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & HELLENIC TV ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.1. TV 100 Θες/νίκη (ote tv)** www.ellastv.gr2. ΚΑΝΑΛΙ 6 ΞΑΝΘΗ3. STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΜΙΑ (ote tv)** www.ellastv.gr4. TRT ΒΟΛΟΣ OTE TV5. CENTER TV ΚΑΒΑΛΑ6. ΚΡΗΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ote tv)** www.ellastv.gr7. ΣΥΡΟΣ TV ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ8. FLASH CHANNEL ΚΟΖΑΝΗ9. BLUE SKY ΑΤΤΙΚΗ(ote tv)** www.ellastv.gr.10.ΔΕΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(ote tv)** www.ellastv.gr11. ΙΩΑΝΝΙΝΑ.12.HELLENIC TV LONDON13.AIGAIO TV OTE TVΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ELLAS TV ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.πολιτιστική εκπομπή με τη Σουζάνα Καζάκα σκηνοθεσία Ζωή Γανίτη.Μείνετε συντονισμένοι…..https://youtu.be/s-KBAQ66YEw

Δημοσιεύτηκε από politistiko imerologio στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

από Πολιτιστικό Ημερολόγιο

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close