Σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε, η Όλυνθος πήρε μεγάλη νίκη με 2-3 στο Παλιούρι κόντρα στη Χανιώτη, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει το εις βάρος τους σκορ σε 2-1.

Σε γενικές γραμμές η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Ολυνθο να ανοίγει το σκορ στο 37′ με τον Αθανασιάδη Σάββα. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Χανιώτη προσπάθησε να αντιδράσει με αλλαγές και από το πάγκο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μανωλούτσο Κώστα στο 78′. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, άμεσα, μόλις στο 81′, έγινε και η ανατροπή με γκολ του Λεμονή έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Σμυρλή.

Ωστόσο, παρά τη ψυχρολουσία, η Όλυνθος έδειξε πως διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα και με δύο τέρματα του Μέτσι έκανε την ολική ανατροπή στο 88′ και το 91′  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Χανιώτη διαμαρτυρήθηκε έντονα λίγο πριν την επίτευξη της ανατροπής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Καραγιώργης για σκληρό μαρκάρισμα και εν συνεχεία ο προπονητής, Γιάννης Μανωλουτσος.

Μεγάλο… διπλό για την ομάδα του Χρήστου Νεοφώτιστος, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο του Γιάννη Μανωλούτσου στο πάγκο της Χανιώτης, καθώς τον διαδέχθηκε ο παλιός γνώριμος του συλλόγου, Γιώργος Καδόπουλος.

ΑΟ Χανιώτης – Όλυνθος Ολύνθου 2-3

Διαιτητές: Τσακαλιδης Αλ. Γουτας, Μαλανδρής

Συνθέσεις:

Χανιώτη(Μανωλούτσο Γ):Μαυρίδης, Δροσαλάκης, Τσάμης(Εφραιμιδης) , Καραγιώργης, Αλεξανίδης(Ντεντια), Βελής, Σιδηρόπουλος, Κυπριανού, Βακαλόπουλος, Σμυρλής, Φαιταντζόγλου(Μανωλούτσο)

Όλυνθος(Νεοφώτιστος): Πανισκάκης, Αποστολάκης, Καραγκιοζίδης, Γεραντζής, Πανανός, Βεντζιος, Αθανασιάδης Σαβ, Μυλωνάς(Σολομωνίδης) , Πέππας(Στερμούγκου) , Κεριότα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook