Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ιατρείο Πολυγύρου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ενημέρωση και οδοντιατρικό έλεγχο στο Κ.Α.Π.Η Πολυγύρου την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στις 10.30 π.μ.

Ο Οδοντιατρικός έλεγχος είναι μία απλή αλλά βασική εξέταση, γίνεται δωρεάν και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στα μέλη του Κ.Α.Π.Η Πολυγύρου.

Η πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, δήλωσε:

«Είναι μια προσπάθεια για την βοήθεια των κατοίκων στο θέμα της υγείας, αφού πλέον ο κόσμος αδυνατεί να κάνει ακόμα και τις βασικές εξετάσεις. Αυτή θα συνεχιστεί και με άλλες εξετάσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου».

Παράλληλα τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επιστημονικούς φορείς έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ενημερωθεί ο κόσμος για την αξία της πρόληψης.