Πλαστικούς οριοδείκτες στην οδό Μητροπόλεως τοποθετεί σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης.Από νωρίς το πρωί συνεργείο από το τμήμα Οδικής Σήμανσης του δήμου ξεκίνησε τις εργασίες, τοποθετώντας πασαλάκια τμηματικά σε διαφορα σημεία κατά μήκος της οδού.

Την τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών είχε προαναγγείλει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι η δεύτερη φορά που τοποθετούνται πασαλάκια κατά μήκος της οδού Μητροπόλεως.

Συνεργεία του δήμου τοποθέτησαν διαχωριστικά πασσαλάκια με στόχο την “απελευθέρωση” του λεωφορειόδρομου και την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης. Παρόμοιες παρεμβάσεις έχουν γίνει από το δήμο Θεσσαλονίκης στις οδούς Λέοντος Σοφού και Ερμού, στην οδό Αντιγονιδών και στο τμήμα της οδού Ιασωνίδου, από την οδό Εγνατία έως την οδό Αρριανού, στη Λεωφόρο Στρατού και στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Π. Συνδίκα και Γρ. Λαμπράκη.

“Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε με τη διαμόρφωση των λεωφορειοδρόμων, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αναπνεύσει η πόλη” έχει δηλώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με τα πασαλάκια που τοποθετούνται σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους, εμποδίζοντας την παράνομη στάση και στάθμευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων.