Δυο νικηφόρα αποτελέσματα είχαν οι εκπρόσωποι του νομού στη Γ’ Εθνική καθως τόσο το Παλαιοχώρι όσο και η Τρίγλια έφυγαν με διπλά από τις έδρες που αγωνιζόταν.

Αρχικά, η Τρίγλια με τέρματα των Ντούγκα και Πάλλα πέρασε από την έδρα του Ερμή Αμυνταίου με 0-2 και απολαμβάνει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, το Παλαιοχώρι σε ένα πιο δύσκολο ματς κόντρα στα Γιαννιτσά πέρασε με 2-3 χάρη σε τέρματα των Σιμόνι(2) και Κεφαλά. Οι κίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ απο το πρώτο λεπτό με τέρμα του Ζαρογιάννη. Ισοφάρισε ο Σιμόνι για να γυρίσει το ματς ο Κεφαλάς σε 1-2 στο 53′. Για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ιορδανίδης σε 2-2 στο 72′  για να γράψει το τελικό 2-3 πάλι ο Σιμόνι στο 76′.

Γιαννιτσά – Άρης Παλαιοχωρίου 2-3

Ερμής Αμυνταίου – ΠΟ Τρίγλιας 0-2

Συνθέσεις:

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ(Καβακάς): Κύρου, Ρέις, Παπασυμεών, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Μουρίκι(65’ Πέλκας), Ευθυμιάδης(30 Χουσεΐνογλου), Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης.

Παλαιοχώρι(Παντζιάρας): Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης, Κάμπας, Ταΐρης, 82’Στοικος Αποστολάς12 Λτ. Κωτάκης80’ Λαγοτζης), Μπάμπουρας, Κεφαλάς, Δημητρακόπουλος(60’ Σκέμπης), Ιγνατίδης, Μάνιος, Σιμόνι.