Τρία συνολικά βραβεία αποκόμισε το Porto Carras Grand Resort στα World Luxury Ηotel Awards 2018 και βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στην κορυφή των πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Έλαβε το πανευρωπαϊκό βραβείο του Luxury Golf Resort (Luxury Golf Resort – Continent Winner, Europe) καθώς επίσης και το παγκόσμιο βραβείο Luxury Private Beach Resort (Luxury Private Beach Resort, Global Win).

Επιπλέον, η παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένη Βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καρράς που συμμετείχε ξεχωριστά στον θεσμό, κέρδισε το βραβείο του Πολυτελούς Ιστορικού Ξενοδοχείου της Ευρώπης (Luxury Historical Hotel – Continent Winner, Europe).
Ο διεθνής θεσμός των World Luxury Hotel Awards διεξάγεται ετησίως και αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort.
Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου στο Αyana Resort & Spa στο Μπαλί της Ινδονησίας, με παρουσίες από τον παγκόσμιο τουριστικό κλάδο.

Η βράβευση του Porto Carras ως το Luxury Golf Resort της χρονιάς στην Ευρώπη δικαιώνει τη φήμη του ως ιδανικό προορισμό για γκολφ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ, το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Με το ετήσιο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am & Open το οποίο το 2019 θα συμπληρώσει 10 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης, δίνεται παράλληλα ώθηση στις διαρκείς προσπάθειες να τοποθετηθεί η Ελλάδα στο διεθνή χάρτη των μεγάλων τουρνουά γκολφ , οδηγώντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και στην ουσιαστική αύξηση των εισερχόμενων τουριστών στη χώρα.

Το παγκόσμιο βραβείο Luxury Private Beach Resort έρχεται να προσφέρει διεθνή αναγνώριση για τις 25 ιδιωτικές παραλίες και κολπίσκους του Porto Carras Grand Resort, τα μοναδικά «λιμανάκια», ένα φυσικό έργο τέχνης, απαράμιλλης ομορφιάς, όπου οι υπέροχες αμμουδιές πλαισιώνονται από πεύκα που ακουμπούν στο κύμα, σε μια συνολική δαντελωτή ακτογραμμή 9 χιλιομέτρων. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις χαρές της φύσης και της θάλασσας μόνος ή με την παρέα του, έχοντας στη διάθεσή του την ξεχωριστή ποιότητα υπηρεσιών του Porto Carras Grand Resort ακόμη κι αν απλά επιλέξει να περιηγηθεί τις ιδιωτικές παραλίες με τα πόδια ή νοικιάζοντας ποδήλατα εντός του resort, ενώ προσφέρονται ιδανικά και για όσους διαθέτουν σκάφος ή επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποιο από την μαρίνα του Πόρτο Καρράς.

Η βράβευση της Villa Galini ως το Πολυτελές Ιστορικό Ξενοδοχείο της Ευρώπης έρχεται να προστεθεί στις πολλές διεθνείς διακρίσεις της ως ένα ιδιαίτερης ομορφιάς και ασυναγώνιστης πολυτέλειας ιστορικό ξενοδοχείο που αποτέλεσε χώρο φιλοξενίας πολλών διάσημων λαμπερών και σημαντικών ανθρώπων, όπως η Βασίλισσα Juliana της Ολλανδίας και πολλοί άλλοι βασιλείς, αλλά και του Salvador Dali, του Francois Mitterrand, των Rockefellers, του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, του Valery Giscard d’Estaing, της Gina Bachauer, του Vladimir Putin και πολλών άλλων.

Οι φετινές διακρίσεις στα «World Luxury Hotel Awards 2018» αποτελούν μία ακόμα κορυφαία στιγμή για το Porto Carras Grand Resort και επιβράβευση του οράματος της διοίκησης του resort για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα ξεχωριστού και ποιοτικού προορισμού.