Μπορεί το βάδισμα στα τέσσερα να μην προσιδιάζει στον κόσμο των ανθρώπων, ένας άντρας όμως λέει πως αυτό ακριβώς τον φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό του.

Ο διεμφυλικός Tony McGinn έπαιζε πάντα ρόλους στη ζωή του, μόνο που τώρα αυτό το role playing είναι μόνιμο.

Ο νέος του ρόλος έχει μάλιστα την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του 32χρονου συζύγου του (και «ιδιοκτήτη του», όπως τον αποκαλεί), Andrew, ο οποίος βγάζει καθημερινά βόλτα τον 30χρονο από το Λος Άντζελες.

«Για μένα ο σκύλος είναι ό,τι πιο αγνό στον κόσμο. Τα σκυλιά βιώνουν τον κόσμο μέσα από έναν φακό απόλυτης χαράς που δεν νομίζω πως συναντάς σε άλλα ζώα. Πολλά παιδιά παίζουν σαν να είναι σκυλιά και τα περισσότερα το σταματούν αυτό όταν μεγαλώσουν. Εγώ απλώς ποτέ δεν μεγάλωσα».

Όσο για τον Andrew, παρατηρεί χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε αν ο πιο απλός τρόπος να ενθουσιάσεις τον σύντροφό σου είναι να του πετάξεις απλώς ένα μπαλάκι στο δωμάτιο. Οι σχέσεις δεν θα χαλούσαν πια αν αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνεις … Τον περιβάλλω με μεγάλες δόσεις προσοχής και του λέω συνεχώς πως είναι καλό παιδί. Κι αυτό φτάνει στο 90% των περιπτώσεων».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 και έχουν και -άλλα- τρία σκυλιά, αν και ο Tony πιστεύει πως αυτός είναι ο πραγματικός σκύλος του σπιτιού. Και παρά τα πρόδηλα σεξουαλικά βοηθήματα της σκυλίσιας του στολής, επιμένει πως τίποτα το ύποπτο και ερωτικό δεν υπάρχει στο παιχνίδι ρόλου.