Ο Άρης Παλαιοχωρίου πέρασε από την έδρα της Τρίγλιας με σκόρερ τον Ιγνατίδη στο 37′ έπειτα από σέντρα του Κωτάκη και γυριστή κεφαλιά του επιθετικού των κιτρινόμαυρων.

Πάντως, η Τρίγλια αδικείται από το τελικό σκορ και τη μη επίτευξη τέρματος καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γιώτα, αλλά λίγο η αστοχία, πότε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έκριναν την αναμέτρηση.

Αμφότερες προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Τρίγλιας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη πρώτη καλή ευκαιρία στα 40” όταν από φάουλ του Κεφαλά ο Τσιντογιάννης έπιασε τη κεφαλιά για να περάσει λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο ΠΟΤ ισορρόπησε τη κατάσταση και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο τετ α τετ του Σουάνη. Μάλιστα, νωρίτερα η Τρίγλια ζήτησε πέναλτι για σύγκρουση του τερματοφύλακα με τον Μενεγκάλι, με τον ρέφερι να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, καταλογίζοντας φάουλ στον γκολκίπερ. Τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών πήρε ο Ντούγκα που πλάσαρε υποδειγματικά αλλά σταμάτησε στον τερματοφύλακα, Γιώτα. Το Παλαιοχώρι άνοιξε το σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της Τρίγλιας, μετά το 1′ με την εξαιρετική κεφαλιά του Ιγνατίδη.

Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τους πρωτοπόρους του ομίλου να επικρατούν, αλλά και τη Τρίγλια να δικαιούται τέρμα βάσει των ευκαιριών και της εικόνας στο γήπεδο.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε με τη Τρίγλια να πιέζει για να ξανά μπει στο παιχνίδι αλλά να μην καταφέρνει να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων. Με το…καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο Σαρβανίδης βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής αλλά το τελείωμα ήταν κακό. Στο 59′ ο Σουάνης βρέθηκε και πάλι απέναντι στο Γιώτα αλλά πλάσαρε πάνω από την εστία. Την τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα είχε το Παλαιοχώρι όταν σε αντεπίθεση ο Κεφαλάς στο 70′ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι με τον Παλαβράκη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση και να κρατάει το 0-1 που έμελλε να είναι το τελικό.

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Παλαιοχωρίου που παραμένει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται στο +6 από την έτερη ομάδα της Χαλκιδικής στη Γ’ Εθνική, τον ΠΟ Τρίγλιας. Με τη λήξη του ματς, ο Αλωπούδης δέχθηκε κόκκινη κάρτα για αψιμαχία με τον Μενεγκάλι για να προκύψει μια μίνι συμπλοκή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΧΡΥΣΑΙΔΗΣ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΟ Τρίγλιας(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Μιλκούδης, Σγουρής, Σπάσιτς, Σαρβανίδης, Σουάνης, Καρατζάογλου, Ντούγκα, Σταυρόπουλος
Έπαιξαν: Μπέσσας, Πάλλα

Άρης Παλαιοχωρίου(Παντζαράς): Γιώτας, Τσιντογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μπάμπουρας, Καραμπάς, Ταϊρης, Μάνιος, Σιμόνι, Κωτάκης, Κεφαλάς, Ιγνατίδης.
Έπαιξαν: Σκέμπι, Αλωπούδης, Λαγόντζος