Σπουδαία νίκη με 1-0 η Τρίγλια κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα 

Η Τρίγλια στάθηκε καλύτερα σε όλο το παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Αγροτικό, χάρη σε γκολ του Μίλτου Λιώνη στο 20′ της αναμέτρησης. 

Οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν ελάχιστα από τους πράσινους και αν οι παίκτες του κο Γεωργιάδη ήταν πιο αποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο 2-0 ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Μάλιστα, πριν την επίτευξη του τέρματος χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα του Αγροτικού. 

Παρόλα αυτά, με το γκολ του Λιώνη η Τρίγλια έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη και βρίσκεται στη 2η θέση με 21 πόντους, μόλις τρεις από τη κορυφή που βρίσκεται η έτερη ομάδα του νομού, ο Άρης Παλαιοχωρίου. 

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Συνθέσεις :

ΠΟ Τρίγλιας(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Μπέσσας, Σγουρής, Καρατζάογλου, Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Πάλλας, Λιώνης.
Αλλαγές: Προκοπίου, Μουτζίκος, Σπάσιτς, Κεχαγιάς.

Αγρ. Αστέρας(Τσουκαλίδης): Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Γραικός, Καραντασιάδης, Καραμαλής, Ιβανίδης, Καπρέτσος, Κουκουλέκης, Στεφανίδης, Αμαραντίδης, Χειρίτραντας.
Αλλαγές: Γκούρτσας, Παπαδόπουλος, Μήτογλου

Στο γήπεδο ο τραυματίας, Γιάννης Μιλκούδης, αλλά και ο τιμωρημένος λόγω καρτών, Γιάννης Ντούγκα.