Άναψε το δέντρο ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και έβαλε τη Γαλάτιστα σε ρυθμούς εορτών.

Με το ρυθμό των μικρών φίλων που βρέθηκαν στην εκδήλωση το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Γαλάτιστας άναψε χθες, Κυριακή(09/12) για πρώτη φορά δίνοντας το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση ενόψει των εορτών. 

Το παρών έδωσαν, όπως προαναφέρθηκε ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, ο αντιδήμαρχος, Δημήτριος Ζαγγίλας, ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Λακρός, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γαλάτιστας, Εμμανουήλ Σειράς και φυσικά η πρόεδρος του νομικού προσώπου Αριστοτέλη, Ιφιγένεια Κυριάκου, αλλά και πλήθος κόσμου. Ο Δήμος Πολυγύρου μέσω του νομικού προσώπου χαρίζει όμορφες στιγμές σε όλους τους δημότες. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γονέων Γ/σίου, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Παιδικός Σταθμός, ο Σύλλογος Γυναικών, το Τμήμα Αγιογραφίας Γαλάτιστας- Σχολές Εκκλησιαστικών τεχνών Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγ. Ορους & Αδραμερίων, Χορευτικός Όμιλος Γαλάτιστας, ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος “ΑΛΚΗ” , η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος τεχνών Γαλάτιστας “Ανθεμούσες”, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΘΕΜΟΥΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΓΑΛΑΤΕΙΑ», ο Α.Ο. Γαλάτιστας, και ο Σύλλογος Νεολαίας. Μέρος στην εκδήλωσαν πήραν η Φιλαρμονικής Γαλάτιστας με συνοδεία της Μικτή Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας 
Μετά το άναμμα του δέντρου ακολούθησε χάπενινγκ με δυο σκανταλιάρικα ξωτικά η Μπάμ-μπάμ & Μπίου-μπίου, διάφορα παιχνίδια, χοροί, face painting, ξυλοπόδαρος και ο ερχομός του Αϊ-Βασίλη. Συγχρόνως, οι Σύλλογοι κερνούσαν τον κόσμο κρασί σε συνδυασμό με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ποπ κορν κ.λ.π.

Η χθεσινή βραδιά έκλεισε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό. 

«Ανακοίνωσε δυο νέες παιδικές χαρές στη Γαλάτιστα ο Δήμαρχος».(Βίντεο)

Στο πλαίσιο των δηλώσεων για το άναμμα του δέντρου ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, ανακοίνωσε τις δυο νέες παιδικές χαρές στη Γαλάτιστα.