Μεγάλη νίκη για τη Σάρτη πάρα τη χιλιομετρική απόσταση 

Ξεκίνησε από τη μια άκρη του δεύτερου ποδιού και κατέληξε σε αυτή του πρώτου. Έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα, τον ΑΟ Χανιώτης και επικράτησε με 0-4.

Οι φιλοξενούμενοι που τα πάνε θαυμάσια στο φετινό πρωτάθλημα άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Ζάββα για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μελίσση από την άσπρη βούλα στο 43′ μετά από ανατροπή του Πετσάβα από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σαμαρά που του επέφερε και την αποβολή.

Στην επανάληψη ο Νταμαρλής έγραψε εντός περιοχής του 0-3 στο 50′ και το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μελίσσης στις καθυστερήσεις για να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη της Σάρτης.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ – ΑΟ ΣΑΡΤΗΣ 0-4

Συνθέσεις:

Χανιώτη: Σαμαράς, Δροσαλάκης, Χετί, Τσάμης, Τζιόλας, Κυπριανού, Σιδηρόπουλος, Αλεξανίδης, Φαιταντζόγλου, Λεμονής, Νταής.                  Αλλαγές: Μαυρίδης, Βακαλόπουλος, Ντεντια, Εφραιμίδης.

Σάρτη: Σταγκώνης, Ζάββας, Νταμαρλής, Κοτρώνης Π, Λουκάκης, Μελίσσης, Σαρβαμης, Παπάς, Πετσαβας.                        Αλλαγές: Τσελέπης, Κουκουρούμας, Ματσιατσιος, Αδαμιδης

  • Η Χανιώτη χρησιμοποιεί ως έδρα το πλαστικό του Παλιουρίου