«Χριστούγεννα! Μαγική Γιορτή» από το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου Το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου με τίτλο «Χριστούγεννα! Μαγική Γιορτή».

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου θα τραγουδήσει το Προκαταρκτικό Τμήμα Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Πολυγύρου. Στη συνέχεια θα παρουσιάσει τη δουλειά του το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας και θα ακολουθήσει συναυλία με γιορτινές μελωδίες από σύνολα βιολιού, κιθάρας, φλάουτου και πιάνου. Η βραδιά θα κλείσει με το μουσικό παραμύθι «Η ΠΛΟΥΜΠΩ & ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ» σε αφήγηση Γεωργίας Ηρακλή.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 19.30, συναυλία θα δώσουν η Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία Πολυγύρου, η Παιδική Χορωδία Δήμου Πολυγύρου, η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου και η Φιλαρμονική Γαλάτιστας & Ίρις Δήμου Παύλου Μελά.Τις εκδηλώσεις οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».Η είσοδος είναι ελεύθερη.