ΑθλητικάΔήμος Αριστοτέλη

Δήμος Αριστοτέλη: Άθληση για όλους

Πρόγραμμα για όλους τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν. 

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους επωφελούμενους δημότες του δήμου Αριστοτέλη, ανεξαρτήτως ηλικίας, ανακοινώθηκε από το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο. 

Το πρόγραμμα είναι του Υπουργείου Αθλητισμού με τη δημοτική αρχή να το τρέχει τα τελευταία χρόνια με στόχο την εκγύμναση των δημοτών. Το ΠΑΣΟ πραγματοποιείται στα περισσότερα χωριά του Δημού, εντελώς δωρεάν, από γυμναστές που είναι δημότες Αριστοτέλη και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. 

Το xalkidikipolitiki είχε επικοινωνία τόσο με τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Αριστοτέλη, Αργύρη Τσακνή, αλλά και με την πρόεδρο του Αριστοτέλειου Πνευματικού κέντρου, Λένα Παναγιωτοπούλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Αργύρης Τσακνής, τόνισε τα εξής:

«Η κάθε δημοτική αρχή πρέπει να αφουγκράζεται τις ανάγκες »

‘’ Το Υπουργείο Αθλητισμού κάθε χρόνο προωθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Άθληση για όλους». Ο Δήμος θέλει το καλύτερο για τους επωφελούμενους δημότες του. Στην αρχή του προγράμματος ο Δήμος είχε έναν γυμναστή, όμως τα τελευταία χρόνια, με τον κόσμο να αγκαλιάζει τη προσπάθεια ζητήσαμε δυο γυμναστές και το σημαντικότερο είναι πως αμφότεροι είναι δημότες Αριστοτέλη. Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν τα περισσότερα χωριά του Δήμου δημιουργώντας τμήματα γυμναστικής για όλες τις ηλικίες. Για ένα δήμο της Χαλκιδικής που βρίσκεται μακριά από ένα μεγάλο αστικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό να παρέχει στους πολίτες του Αριστοτέλη όσα περισσότερα μπορεί. Ο δήμος μέσα από το Αριστοτέλειο πνευματικό κέντρο βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία από το πρώτο διάστημα που συσταθήκαμε σαν δημοτική αρχή”.

Επίσης, η πρόεδρος, Λένα Παναγιωτοπούλου, επισήμανε με τη σειρά της:

‘’Είναι ένα πρόγραμμα της ΓΓΑ(Γενική Γραμματεία Αθλητισμού). Σαν διοίκηση τρέχουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τότε που αναλάβαμε ως σήμερα. Είναι αρκετά σημαντικό πως έχουμε δυο γυμναστές, δημότες Αριστοτέλη, από το Παλαιοχώρι και από τη Μ. Παναγία και καλύπτουν όλα τα χωριά του δήμου για τους οφελούμενους δημότες. Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες. Σαν Δήμος προς όφελος των δημοτών πρωταρχικός μας στόχος ήταν η άθληση για όλους καθώς το πρόγραμμα είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν όλοι’’.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close