Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση αγαθών για άπορες οικογένειες του δήμου Ν. Προποντίδας διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Νέα Γενιά-Νέα Πορεία με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Τσούφη. Οι πολίτες προσήλθαν στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων για να προσφέρουν οι καθένας ότι μπορούσε να διαθέσει σε αγαθά, προκειμένου αυτά να δοθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί οι ανάγκες τους.

“Η σημερινή εκδήλωση γίνεται έπειτα από ομόφωνη απόφαση της παράταξής μας με σκοπό αυτές τις άγιες μέρες να μαζέψουμε τρόφιμα και να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες από την εκκλησία. Νομίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να γίνεται από κάθε δημοτική αρχή. Τις άγιες τούτες μέρες ας αφήσουμε τα προβλήματα που μας χωρίζουν και ας δούμε αυτά που μας ενώνουν”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσούφης.

“Μια γιορτή αφιερωμένη στη χριστιανική αγάπη με το έμπρακτο νόημα της ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι ανάγκες των συνδημοτών μας έχουν αυξηθεί κι ελπίζουμε ότι αναλαμβάνοντας αύριο το δήμο μας, θα μπορέσουμε να θεσπίσουμε έναν μόνιμο μηχανισμό για να συμπαραστεκόμαστε πραγματικά σε όσους χρήζουν βοήθειας”, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Μανόλης Μπέης που πρόσκειται πλέον στην παράταξη Νέα Γενιά-Νέα Πορεία.
Στην εκδήλωση μίλησε η εκπαιδευτικός Αναστασία Λιόλιου που αναφέρθηκε στο νόημα των Χριστουγέννων και στη Χριστιαννική πίστη.