Δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά βρέθηκαν και φέτος στο δάσος των Χριστουγέννων, μια εκδήλωση που γίνεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στην Ιερισσό από τη δημοτική αρχή Αριστοτέλη.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς είναι μια καλή ευκαιρία για να βγουν οι κάτοικοι της Ιερισσού, να βρεθούν μεταξύ τους, και να περάσουν όμορφες στιγμές με τα παιδιά.

Τις ευχές τους έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος τονίζοντας ότι τόπος πρέπει να βρει την ηρεμία του, να πάει ο τόπος μπροστά και κάθε χρόνος να γίνεται καλύτερος. “Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία”, τόνισε ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές για την προσφορά τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαν να στηθούν οι εκδηλώσεις.
Η κα. Ειρήνη Μάρκου, εκπρόσωπος των εθελοντικών οργανώσεων κάλεσε όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν στις εκδηλώσουν που όπως είπε θα πλαισιωθούν από μουσικά σχήματα και άλλες εκπλήξεις, ενώ στον κόσμο θα δίνονται πολλά κεράσματα.
Το Δάσος των Χριστουγέννων διαρκεί από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου στο Άλσος του Κέντρου Πολιτισμού Ιερισσού και η είσοδος είναι ελεύθερη.