Στο νοσοκομείο βρίσκεται πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, τον οποίον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του με καραμπίνα. Ο λόγος για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος είχε αγωνιστεί για μισή σεζόν με τα κυανέρυθρα, αλλά δεν στέριωσε λόγω και του ιδιόρρυθμου του χαρακτήρα του.
Ο 30χρονος Δανός επιθετικός δέχθηκε την επίθεση κοντά στο σπίτι του στο Σιντχάβνεν, προάστιο της Κοπεγχάγης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ekstra Bladet και όπως αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Σκανδιναβία, η ζωή του δεν κινδυνεύει, ενώ τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα των Χριστουγέννων, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το τι έχει γίνει και οι φερόμενοι δράστες έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο. Πάντως, η υγεία του δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο…
Τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Νίλσεν βρέθηκε σε κρατητήριο του Μονακό, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, η οποία επιχείρησε να τον σταματήσει τη στιγμή που προσπαθούσε να πνίξει την 20χρονη σύντροφο του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη ημέρα βρέθηκε στην κατοχή του 1 γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, εθεάθη να κάνει σεξ και σε κεντρική λεωφόρο.
Περιστατικά τα οποία ο Δανός τα παραδέχθηκε όλα, ρίχνοντας την… ευθύνη στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς συμπεριφέρθηκα. Είμαι έτοιμος να αποζημιώσω την κοπέλα», είχε δηλώσει για εκείνα τα περιστατικά.